FC Barcelona har besluttet at stoppe forhandlingerne med Sergi Roberto, da de mener, at hans lønkrav er for højt

FC Barcelona har i længere tid forhandlet med Sergi Roberto, men er endnu ikke nået til enighed med den 29-årige spiller. Nu skriver spanske Mundo Deportivo, at den catalanske klub har valgt at stoppe forhandlingerne.

LÆS OGSÅ: Barca-direktør: Vi havde ikke råd til ham

Ifølge det spanske medie er klubben af den opfattelse, at selvom han er villig til at gå ned i løn, vil han stadig tjene for meget i forhold til, at han er en spiller, der ikke er en fast del af startopstillingen.

Ikke nok med det, så skriver Mundo Deportivo også, at Barcelona ikke længere anser ham som værende en væsentlig del af holdet. Derfor tyder det heller ikke på, at de for hver en pris vil give Sergi Roberto en forlængelse.

Tidligere har der været meldinger om, at Sergi Roberto er klar til at acceptere en lønnedgang på 30%. Det er mindre end de andre spillere i anførergruppen, som har accepteret en lønnedgang på 50% Det siges endda, at Piqué har accepteret en endnu større lønnedgang.

LÆS OGSÅ: Vil beholde ham: Dortmund klar med tilbud til Haaland

I denne sæson har Sergi Roberto fået spilletid i otte kampe for den catalanske storklub, hvori han har bidraget med to mål og et enkelt oplæg.