Det er ikke just nogen hemmelighed, at der i lang tid har været rygter om, at Manchester United ønsker at hente franske Ousmane Dembélé til klubben.

LÆS OGSÅ: Solskjær er ikke helt tilfreds: Roser dog præstationen i anden halvleg

Faktisk har de været tæt på at få det til at lykkedes, men uenigheder på det økonomiske punkt medførte, at de to klubber ikke kunne nå til enighed. Derudover gav Ousmane Dembélé også udtryk for, at han ønskede at blive i den catalanske klub.

Siden da har Manchester United dog ikke fralagt sig deres interesse for den franske stjerne fra FC Barcelona. Derimod fortsætter de med at udvise interesse for ham, ligesom det også siges, at de løbende er i kontakt med spillerens agent i forhold til et potentielt skifte.

Hvis ikke Ousmane Dembélé har forlænget med FC Barcelona før sommer, kan den spanske klub se sig nødsaget til at sælge ham. Hvis ikke de gør det, risikerer de nemlig, at han kan ende med at forlade klubben ganske gratis. For en klub, der i forvejen mangler penge, er det naturligvis ikke ligefrem et drømmescenarie.

Da han blev hentet til FC Barcelona, kostede han i omegnen af 60 millioner pund, hvilket er svarende til 526 millioner danske kroner. Hvis Manchester United sikre sig kvalifikation til Champions League, vil det ifølge Mundo Deportivo sikre, at de kan finansiere købe af Dembélé.

LÆS OGSÅ: Greenwood efter endt måltørke: “Det er et selvtillidsboost”

Og at sikre sig kvalifikation til Champions League bragte de sig et skridt tættere på at gøre, da de søndag vandt 2-1 over Brighton i Premier League.