Lionel Messi fik for nylig overført en million danske kroner fra den argentinske præsident. Selvfølgelig ikke som en gave, men derimod som følge af, at Argentinas præsident, Alberto Fernandez, havde fornøjelsen af at leje Barca-stjernens privatfly.

LÆS OGSÅ: Top 10: De dyreste spillersalg i Barcas historie

Den argentinske stjerne købte sit eget privatfly i 2018, som han primært bruger til at flyve frem og tilbage mellem Barcelona og Rosario, hvor hans familie bor. Når muligheden byder sig, rejser han gerne hjem til sin familie, hvor typisk også har flere andre argentinske spillere med på flyet.

Flyet har en værdi på intet mindre end 92 millioner kroner, hvorfor der ikke bør herske tvivl om, at der er tale om luksus. Senest var det dog ikke spilleren selv, der fløj med det luksuriøse privatfly.

Derimod var det Argentinas præsident, Alberto Fernandez, der var så heldig at kunne flyve med Lionel Messis privatfly. Det skete i forbindelse med, at Fernandez var blevet inviteret til Mexico med henblik på at fejre landets 200 års jubilæum som selvstændigt.

LÆS OGSÅ: La Masia-træner: “Han har optjent retten til at beslutte, hvad han vil”

Når Messi ikke gør brug af sit privatfly, holder det typisk til hjemme i Rosario, og det var selvfølgelig også herfra, at Alberto Fernandez lejede flyet, der kunne flyve ham til Mexico. Det var dog – som sagt – ikke helt gratis, da han ifølge den spanske avis Marca betalte en million kroner for at leje flyet i fire dage.