Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har ikke lagt skjul på, at man naturligvis ville elske at have Erling Haaland i Manchester United. Nordmændende har en fælles fortid i Molde, og de holder stadig kontakten ved lige.

LÆS OGSÅ: De er optimistiske om Messi-handel: Pengene er klar til signingen

De er dog ikke optimistiske i forhold til sine chancer for at vinde løbet mod lokalrivalerne fra Etihad.

Daily Mail erfarer, at der er to årsager til, at Manchester City sætter United i duellen om Haaland. Det skulle først og fremmest være pengene, da Manchester United har svært ved at matche Manchester City rent finansielt, hvor man konstant mister penge på grund af coronapandemien.

United skulle være klar over, at en budkrig mod City er så godt som tabt på forhånd, hvorfor man umiddelbart heller ikke ønsker at starte en.

Det skulle ligeså være på grund af, at Haalands agent, Mino Raiola, som også er agent for Paul Poga – og flere gange har skabt røre i klubben – skulle have sin del antipati over for de De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Manchester City er allerede i kontakt med Haaland-lejren, og Daily Mail mener, at United ikke er blandt de største konkurrenter, men det er derimod Chelsea og Real Madrid.