Lige siden Ronald Koeman overtog trænersædet i FC Barcelona, har hollandske Georginio Wijnaldum været sat i forbindelse med den catalanske klub. Nu ser det dog ud til, at den hollandske Barca-træner har droppet sin interesse i sin landsmand. Og det skulle efter sigende være på grund af Ilaix Moriba.

LÆS OGSÅ: Avis: Her vender Ansu Fati tilbage

Sidste sommer forsøgte Ronald Koeman at hente Wijnaldum til Camp Nou, men det kun dog ikke lade sig gøre. Det har i lang tid set mere sandsynligt ud, at han til sommer ville finde vej til Barca, eftersom hans kontrakt med Liverpool udløber efter denne sæson.

Nu skriver den catalanske avis Sport, at Ronald Koeman har droppet sin interesse i at hente den hollandske midtbanespiller. Som angivet tidligere, skulle dette skyldes, at han mener, at det store talent Ilaix Moriba er begyndt at vise gode takter på førsteholdet i de seneste opgør.

Ifølge avisen skulle Barca desuden være af den opfattelse, at Wijnaldum kan ende med at forhindre Ilaix Moribas udvikling, hvilket strider imod, at klubben har et ønske om at give deres unge talenter en chance.

Ronald Koeman er desuden af den opfattelse, at Ilaix faktisk besidder de samme kvaliteter som den noget ældre Wijnaldum. Af denne grund skulle han mener, at det ikke længere er nødvendigt for ham at bringe den 30-årige hollænder til klubben.

LÆS OGSÅ: Avis: La Liga-klub vil hente Barca-talent til sommer

Ydermere nævner den catalanske avis Sport også, at Wijnaldum sandsynligvis er klar over, at hans chancer for at komme til Barca ikke er store. Efter sigende skulle hans fokus derfor være at forlænge sin kontrakt med Liverpool.