Onsdag blev det på Manchester Uniteds officielle hjemmeside afsløret, at Nicky Butt har besluttet at stoppe i klubben. Her lød årsagen på, at han ønskede at prøve udfordringer i en anden klub. Nu er der dog noget, der tyder på, at det ikke er hele sandheden, der er blevet serveret.

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer byttehandler: Er klar til at bruge fem spillere

Mediet The Athletic skriver nemlig, at Butt angiveligt ikke var helt tilfreds med ansættelsen af John Murtough som sportsdirektør. Ligeledes skulle han også have været utilfreds med måden, det er foregået på.

Ifølge mediet var Butt og Murtough hinandens modsætninger, hvilket skulle have resulteret i, at der i de seneste måneder er opstået flere gnidninger mellem dem.

Da Manchester United besluttede at ansætte Joh Murtough som sin første sportsdirektør, besluttede Nicky Butt i samme ombæring, at han ville sige op. Det betyder, at han forlader klubben, hvor han i de seneste ni år har været forskellige fremtrædende roller. Derudover har han også tidligere været spiller.

Ydermere skulle det også hedde sig, at Butt er meget ambitiøs på egne vegne, hvorfor han gerne så, at han havde været i spil til rollen som teknisk direktør. Denne rolle endte dog med at tilfalde Darren Fletcher.

LÆS OGSÅ: Fremtrædende Manchester United-mand søger nye udfordringer

Efter sigende skulle omstruktureringerne i klubben ikke været blevet kommunikeret ordentligt ud til Butt, hvilket han ikke er tilfreds med. Hos Manchester United benægter de dog, at Butts afsked med klubben skulle have noget med Murtough at gøre. Det forventes, at Butt nu vil forsøge at få et job som træner.