Marc-Andre ter Stegen har forlænget sin kontrakt med FC Barcelona. Og det er ikke uden grund, at han har gjort dette. Han har valgt at forlænge sin kontrakt, fordi han desperat ønsker at vinde flere trofæer med den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Ansu Fatis far giver opdatering på Ansus situation

I sidste måned offentliggjorde den catalanske klub, at de har forlænget med både Ter Stegen, Gerard Pique, Frenkie de Jong og Clement Lenglet. Tyskerens kontrakt løber nu til 2025 og har en frikøbsklausul på 500 millioner euro.

Ter Stegen, der for nylig vendte tilbage til banen efter en knæskade, har været en af FC Barcelonas store succeshistorier i de seneste sæsoner.

Den 28-årige tyske keeper blev hentet i Borussia Mönchengladbach i 2014. Siden da har han været med til at vinde 12 trofæer med Barca, herunder fire La Liga-trofæer, fire Copa del Rey-titler og Champions League.

Er glad i klubben

Ter Stegen har følt sig godt til rette i klubben, siden han ankom for seks år siden. Nu er han desperat efter at vinde mere med sin klub – og at fejre det foran klubbens mange fans.

“Barcelona er blevet mit og min families hjem,” sagde han i en video udgivet af klubben selv. “Både på og uden for banen. Vi er meget glade.”

“Derfor var det meget klart, hvilken retning jeg skule styre i. Ambitionen for både mig selv og Barca har altid været at blive enige om en forlængelse, og at fortsætte den historie, vi startede sammen i 2014,” fortsatte han, og fulgte op:

“Det handler ikke kun om at spille for den største klub i verden. Det er mere end det. Byen og fansene har behandlet mig som en af deres egne siden begyndelsen, og det er vigtigt for mig. En følelse jeg aldrig vil glemme.”

LÆS OGSÅ: Lionel Messis far åbner op omkring PSG-skifte

“Jeg vil være spiller på Camp Nou i mange flere år, og vil fortsætte med at vinde trofæer. Der er ingen større motivation. Forhåbentligt, i den nærmeste fremtid, sammen med vores fans igen.”