Der var mange, der tvivlede, da Manchester United skrev kontrakt med Edinson Cavani sidste sommer. Men hans tid i den engelske klub har hidtil været ganske glimrende.

LÆS OGSÅ: Haaland til United: Så mange penge skal De Røde Djævle have op af lommen

Han er særligt blevet rost for sin attitude på og uden for banen, men også for at have scoret vigtige mål. Desuden giver han dem en anden mulighed gennem midten. Derfor har Manchester United også afholdt forhandlinger om en kontraktforlængelse, skriver britiske Metro.

Manchester United vil nemlig rigtig gerne beholde i klubben i yderligere en sæson, men han har et ønske om at spille i enhver kamp, når han er i form. Det er dét, der kan vise sig at blive et problem.

Det britiske medie skriver nemlig, at klubben har informeret Cavani om, at de har planer om at hente en angrebsstjerne til klubben i det kommende transfervindue. Det vil naturligvis mindske Cavanis tid på banen.

Den ideelle situation for klubben vil være, at Cavani blev, da hans erfaring og kvalitet vil være godt at have, hvis den nye mand skal have tid til at falde til. Det lyder dog som om, at det ikke bliver nemt at overbevise den erfarne angriber om at blive.

LÆS OGSÅ: Skidt nyt for Solskjær: Fransk United-stjerne misser flere kampe

Det har flere gange været fremme, at han har afholdt forhandlinger med de argentinske giganter Boca Juniors. Her vil han kunne spille en vigtig rolle for holdet, hvilket gør et skifte mere sandsynligt, da hans primære motivation skulle være at få spilletid.