Mange har troet, at Dani Alves ville være en del af truppen til Barcelonas første kamp i 2022. Det er han dog ikke.

Der er rigtig mange, der har troet, at det var årsskiftet, der var afgørende for, hvornår Dani Alves kunne iføre sig Barcelona-trøjen til sin første officielle kamp i denne omgang. Sådan forholder det sig dog ikke.

LÆS OGSÅ: Avis: Arsenal vil sende Aubameyang i byttehandel

Januars transfervindue åbner nemlig ikke den 1. januar, men derimod først den 3. januar. Derfor er det ikke muligt for Barcelona at indskrive nye spillere i truppen, før den 3. januar. Og det gælder også for Dani Alves.

I og med, at Barcelona skal spille deres første kamp i 2022 allerede søndag den 2. januar, hvor de skal på besøg hos Mallorca, vil Dani Alves dermed ikke være en del af truppen, da han endnu ikke er indskrevet i truppen på dette tidspunkt.

Derimod bliver han nødt til at vente et par dage yderligere, hvor han kan være en del af den trup, som Xavi udtager, når Barcelona skal spille deres pokalkamp mod Linares på den 5. januar.

Der er formodninger om, at Dani Alves – på trods af sin høje alder – bliver fast spiller i truppen. Xavi er nemlig glad for den erfaring og det tempo, som Alves kan bringe ind i kampen.

LÆS OGSÅ: Laporta og co. vil sælge ham i januar: Barca-spiller nægter at forlade klubben

Derfor kan en spiller som Sergino Dest sandsynligvis se frem til mindre spilletid efter årsskiftet, hvor det altså forventes, at det er Dani Alves, der kommer til at optage de fleste af minutterne på banen.