Den spanske Manchester United-målmand var ikke at finde mellem stolperne i De Røde Djævles opgør mod Crystal Palace onsdag aften.

LÆS OGSÅ: Ferdinand ønskede denne træner som Ferguson-afløser

At han ikke indtog denne position, som han ellers plejer, betød dog blot, at Dean Henderson fik mulighed for at bevise sit værd. Kampen mod Crystal Palace var han blot tredje start i Premier League i denne sæson.

Anthony Martial var heller ikke med, da The Red Devils tog imod Crystal Palace onsdag aften. Ifølge United-manager Ole Gunnar Solskjær var det som følge af, at han pådrog sig en mindre skade i det ene knæ under mandagens træning.

Til gengæld kunne de dog glæde sig over, at Edinson Cavani var i stand til at vende tilbage, hvor han var klar til at hjælpe Manchester Uniteds offensive spil sammen med Marcus Rashford og Mason Greenwood.

“David (De Gea, red.), det er personlige årsager,” lød det fra Ole Gunnar Solskjær, da han udtalte sig til MUTV inden kampen.

Dernæst kom han ind på, hvorfor Anthony Martial heller ikke vil være en del af opgøret mod Crystal Palace.

“Anthony (Martial, red) fik et slag på knæet under mandagens træning, så han er ikke klar til dette. Forhåbentlig er han klar til weekenden, men vi er ikke sikre endnu,” sagde den norske manager også.

LÆS OGSÅ: Inter skylder Manchester United stort millionbeløb

Solskjær havde dog også lavet to andre ændringer fra Uniteds 0-0-opgør mod Chelsea, da Eric Bailly erstattede Victor Lindelöf, mens Nemanja Matic blev brugt på den centrale midtbane i stedet for Scott McTominay.