For mindre end et år siden spillede den 20-årige Mikkel Damsgaard stadig i Superligaen. Ifølge de mange rygter, der har svirret efter hans nydelige mål mod Rusland, kan den danske landholdsspiller nu være på vej til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Fem klubber viser interesse i Martin Braithwaite

Flere europæiske storklubber er blevet kædet sammen med danskeren, efter det flotte mål mod Rusland. Derfor var Sampdoria-præsident Massimo Ferrero også hurtig til at melde en pris ud. Desuden gjorde han det klart, at prisen vil stige til 300 millioner kroner, hvis han scorer igen under dette års EM.

Det rygtes, at Barcelona har haft talentspejdere på plads til Danmarks kampe under EM. Formålet med dette skulle være at nærstudere den unge Mikkel Damsgaard.

Den spanske avis Sport skriver, at deres interesse bestemt ikke er blevet mindre. Faktisk lyder meldingen fra avisen, at de har intentioner om at blive ved med at holde et nøje øje med den danske offensivspiller.

Endvidere peger den spanske avis også på årsagen til, hvorfor Barcelona har interesse i potentielt at hente den 20-årige dansker til Camp Nou. Her kan han ende med at blive holdkammerater med Martin Braithwaite, såfremt han ikke bliver solgt i løbet af sommerens transfervindue.

“Hans alsidighed er en af hans store styrker. Han kan spille på kanterne, som midtbanespiller eller som falsk nier. Udviklet i dansk fodbold, men har i denne sæson taget springet til Serie A, hvor han kun har misset tre kampe for Sampdoria. Her har han leveret to mål og fire assister,” lyder det fra Sport.

Det er dog ikke kun Barcelona, der har udvist interesse i Damsgaard. Det italienske medie Calciomercato skriver, at AC Milan også er interesserede i danskeren. Faktisk mener mediet at vide, at klubben allerede er klar med et bud på Sampdoria-spilleren.

LÆS OGSÅ: Serie A-giganter klar med Damsgaard-bud

Damsgaard kommer i aktion igen på lørdag, hvor Danmark skal spille 1/8-finale mod Wales. Kampen bliver spillet lørdag aften kl. 18.00 i Amsterdam.