Den franske træner Didier Deschamps hævder, at Paul Pogba ganske enkelt ikke kan være glad for, hvordan hans situation ser ud i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Real Madrid har United-spiller på radaren: Kan koste dem £53 millioner

Midtbanespilleren har svært ved at finde startpositioner foran spillere som Fred og Scott McTominay. I de seneste to kampe er han bl.a. blevet skiftet ind fra bænken.

Den tidligere Manchester United-forsvarer Phil Neville mener, at Ole Gunnar Solskjærs beslutning om at undlade at lade Pogba starte på banen er “absolut skammeligt”, og Deschamps har nu givet sit syn på sagen.

Han udtalte sig på en pressekonference forud for Frankrigs venskabskamp mod Finland. Her sagde han:

“Jeg kender Paul godt, og jeg ved han kender gruppen godt. Han er i en situation med hans klub, der ikke kan gøre ham glad. Ikke med hans spilletid, og ikke med hans position,” fortalte den franske træner, og fulgte op med:

“Han er ikke i sin bedste periode. Han har haft seriøse skader og Covid-19, hvilket har ramt ham hårdt. Han skal finde sin rytme.”

Hertil siger han også, at han ikke er fyldestgørende i sin præstation for klubben for tiden:

“Den kamp, han måtte spille i sidset måned, var god og konsekvent på trods af manglende tempo. Vi kan dog ikke sige, at han er fyldestgørende i sin præstation for klubben,” sagde Deschamp, og rundede af med:

“Hos mig er der ikke en sådan bekymring, men jeg forsøger også at håndtere. Når en spiller ikke er komfortabel i sin klub, er han selvfølgelig glad for det franske landsholds. Han fortæller mig om sine følelser, og da jeg kender ham godt, ved jeg, at det vil gå i en positiv retning. Selvom det også kræver, at han selv arbejder for det.”

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes rasende på Greenwood: Han er doven

Pogba er blevet udtaget til det franske landsholds kommende kamp i november, hvor de skal møde Finland i en venskabskamp, og dernæst Portugal og Sverige i Nations League.