Gennem mere end en sæson, har franske Antoine Griezmann skabt tvivl om sine evner i FC Barcelona. Til trods for dette, er den franske landstræner Didier Deschamps dog ikke i tvivl om, hvad han er i stand til.

LÆS OGSÅ: Lyon-chef puster nyt liv i Depay-rygter

I lørdagens opgør mod Betis kom den franske angriber endelig på tavlen. Det skete dog på en chance, som var tæt på umulig at misbruge. Tidligere i opgøret brændte han flere chancer, herunder et straffespark. Kritikken rettet mod franskmanden er derfor fortsat eksisterende efter lørdagens kamp.

Griezmann, der er blevet udtaget til det franske landsholds kommende kampe, bliver igen taget i forsvar af landstræner Didier Deschamps:

“Griezmann er en smule berørt af situationen og det skal han have ændret. men jeg kommer aldrig til at tvivle på, hvad han kan præstere,” fortalte den franske træner på et pressemøde.

Det undrer dog ikke Deschamps, at Griezmann ikke ligefrem udstråler selvtillid i Barcelona-trøjen:

“For at være ærlig er det indlysende, at det påvirker spillerne, når de oplever en kompliceret situation i deres klubber,” udtalte han.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub nødt til at droppe planer om Ousmane Dembele

Måske en række gode præstationer i de kommende tre landskamp er, hvad der skal til, før Griezmann får humøret og selvtilliden tilbage. Det kan kun tiden dog vise.