Han lægger ikke skjul på glæden.

Søndag var der lagt i kakkelovnen til en skæbnedag for fans af Brøndby IF.

Så sent i går middag skulle fansene, ved en generalforsamling, enten stemme ja eller nej til den værdiaftale, som parterne have indgået.

Op til 800 fans lagde vejen forbi, hvor et ja vil betyde en bindende aftale mellem parterne, mens et nej vil sende Fanafdelingen og klubben tilbage til arbejdsbordet.

Efter stemmerne var talt op, var der et flertal for nej, og i den forbindelse udtrykte Brøndby-direktør Ole Palmå stor begejstning:

“Vi er meget glade for resultatet af afstemningen i dag. Alle ved, at passionen og dedikationen hos vores fans er uden sidestykke, og vi værdsætter deres stemme meget højt, og derfor glæder vi os over den fælles vej frem”, lyder det fra Brøndby-chefen ifølge Brøndbys hjemmeside.

Han benytter også lejligheden til at understrege sort på hvidt, at det giver dem en mulighed for at bygge en endnu stærkere og mere dynamisk klub:

“Det giver os muligheden for at bygge en stærkere, mere dynamisk klub, der med respekt for sin kultur omfavner en fælles vej frem. Aftalen er et vidnesbyrd om vores fælles engagement i vores allesammens klub, Brøndby IF”.