De danske fans er bestemt ikke i tvivl.

Han er bare 20 år gammel og har ikke engang spillet en håndfuld landskampe endnu – men alligevel er det den unge og relativt uerfarne Rasmus Højlund, som danskerne tror allermest på i aftenens EM-kvalifikationskamp mod Nordirland i Parken.

“Det er tydeligt, at danskerne elsker en god succeshistorie, og med fem landskampsmål i de seneste to landskampe, så er Rasmus Højlund bare den rigtig gode historie lige nu”, løfter Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter hos Danske Spil sløret for.

Det er han bestemt ikke ene om at mene. Rasmus Højlund scorede alle fem mål i de to kampe under seneste landsholdssamling, og rundt i krogene er folk og eksperter så småt begyndt at hviske om ‘Den Nye Elkjær’. Og det kan de også se hos Danske Spil.

“Højlund er suverænt den spiller, som flest har sat penge på som første målscorer. 75% flere af vores kunder tror på, at det er Højlund frem for Christian Eriksen, der åbner danskernes scoring i aftenens kamp mod Nordirland,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Du kan se EM-kvalifikationskampen mod Nordirland i aften klokken 20.45 – på TV2.

Andre data fra Danske Spil

  • 90% af alle indskud er sat på dansk sejr eller dansk sejr med mindst to overskydende mål.
  • Højlund er den mest spillede både til at score i kampen (odds 2,05) og til at score kampens første mål (odds 4,30). Faktisk er 50% af alle indskud på kampens første mål sat på Højlund til at score det
  • 50% af alle spillede ciffertips er på hhv. 3-1 (odds 12) eller 4-0 (odds 14,00) til Danmark.
  • På specielle spil er det mest spillede udfald, at Danmark vinder 4-0 og Højlund scorer i kampen – til odds 18,00.

Odds

Rasmus Højlund scorer ja/nej: 2,05/1,68
Rasmus Højlund scorer mindst to mål: 6,80
Rasmus Højlund scorer mindst tre mål: 27,00

OBS: Odds kan ændre sig.