Ronald Koeman har både revset Angel Di Maria og Paris Saint-Germain, da han mener, at såvel Di Maria som klubben er respektløse. Det kommer efter, at der har været udtalelser om Messi, hvor man har givet udtryk for, at et skifte kan blive en realitet.

LÆS OGSÅ: Ronaldo er blevet tilbudt stort millionbeløb: Nægter at lave særlig reklame

Ifølge Marca, så er man i Frankrigs hovedstad meget forundret over, at Ronald Koeman har valgt at angribe Angel Di Maria for sine udtalelser.

“Ligue 1-klubben fastholder, at man ikke kan kontrollere Messi-rygterne, og klubben ønsker samtidig ikke en ophedet atmosfære inden holdenes kommende opgør,” skriver Marca således, hvorefter de tilføjer.

“PSG har svært ved at forstå polemikken og vreden fra visse folk i Barcelona, hvad Messi-sagen angår, efter Di Marias kommentar i sidste uge.”

De finder sågar situationen lettere ironisk i Paris Saint-Germain. De kan ikke forstå, at man i Barcelona, er blevet så forargede over kommentaren fra Angel Di Maria, at man ender med at angribe en spiller.

LÆS OGSÅ: Bartomeu efter Messi-læk: “Det var ikke mig”

“Man finder Barcelonas vrede mærkelig, taget i betragtning af det faktum, at PSG i Bartomeu-æraen konstant led under Barcelonas flirt med Neymar,” skriver Marca