Erling Haaland har været brandvarm for Dortmund i denne sæson, og det har naturligvis medført, at der allerede florerer rygter om et muligt skifte til sommer.

LÆS OGSÅ: United-spiller om Solskjær: “Han er meget vigtig”

Manchester City og Manchester United ønsker begge at hente Erling Haaland, men talkSPORT mener, at Machester United kan “takke” deres tidligere kaptajn for, at Haaland ikke ønsker at hoppe i United-trøjen.

Roy Keane leverede nemlig en brutal stempling på Alf-Inge Haaland, da United og City tørnede sammen i 2011. Og det er såmænd en video, der er blevet set 11 millioner gange på YouTube under titlen “Roy Keane ender Haalands karriere under Manchester-derbyet”.

Han blev efterfølgende opereret i knælet, hvorefter han indstillede karrieren. Det er dog vigtigt at notere, at han blev stemplet på sit højre knæ af Roy Keane, men at han blev opereret i venstre knæ.

“Jeg havde lyst til at få ham ned med nakken, så han kunne forstå situationen. Jeg havde lyst til at skade ham og stå over ham og sige: ‘Take that, you cunt’,” kom det således efterfølgende fra Roy Keane.

Og dette mener talkSPORT kan være relevant for Erling Haalands mulige skifte.

“Alf-Inge, der ikke blot spillede for Uniteds mest bitre rivaler, Leeds og Manchester City, men som også var involveret i hele den her sag med Keane, har en stor indflydelse på sin søns fremtid,” lyder det således fra talkSPORT, der peger på, at Dortmund-stjernen blev født i Leeds.

LÆS OGSÅ: Video: Messi tog sig tid til politiet

“Kort sagt er der mange årsager til, hvorfor Erling og hans far ikke vil være interesseret i et skifte til Old Trafford denne sommer. Og der er masser af gode grunde til, at de vil ønske at tage til Manchester City, der angiveligt også er interesserede.”