Det går rigtig godt for Paul Pogba for tiden. Tidligere på ugen kunne han bryste sig af at være blevet kåret som ‘Månedens Spiller’ i januar for Manchester United. Det er dog ikke den eneste pris, han er løbet afsted med i denne måned.

LÆS OGSÅ: Laporta med nedslående nyt: Det bliver svært at holde på Messi

Fredag blev det nemlig offentliggjort af De Røde Djævle, at den franske stjerne ikke blot var kåret som ‘Månedens Spiller’, men at han også kunne tage æren for at have scoret det bedste mål i januar. Han er nemlig vinder af ‘Månedens Mål’ for Manchester United.

Målet blev scoret den 20. januar, hvor De Røde Djævle spillede på udebane mod Fulham. Men sin scoring i dette opgør, formåede den franske stjerne at sikre Manchester United deres sejr på 2-1 over Fulham på Craven Cottage. Derfor var det ikke blot et flot mål, men også et vigtigt mål, han scorede.

Paul Pogba kæmpede i lang tid med at finde formen i Manchester United, men i løbet af det seneste stykke tid, er det begyndt at gå bedre for franskmanden. Det har ikke blot medført, at han får mere spilletid, men har også medført, at der er opstået flere spekulationer om, hvorvidt han egentlig vil finde sig en ny klub til sommer.

LÆS OGSÅ: Tårer i Ed Woodwards øjne: Modtog hadefulde beskeder fra United-fans

Du kan se målet fra flere forskellige vinkler her: