I Juventus har man som bekendt ikke haft den bedste sæson. Der er en håndfuld spillere, som slet ikke har fået vist sig fra sin gode side, og det gælder også Paulo Dybala, hvor der er meget, der tyder på, at han ender med at forlade Den Gamle Dame til sommer.

LÆS OGSÅ: Rafa Mir om Barca-stjerne: Som at spille mod en mand ekstra

Han har været skadet sin begyndelsen af januar, og det hele blev forværret, da han i sidste uge blev suspenderet af Andrea Pirlo, efter at have deltaget i en fest, hvor også holdkammeraten Weston McKennie var til stede – og fordi, at det var Westons fest.

Det kom efterfølgende frem, at Juventus har valgt at trække deres kontrakttilbud tilbage, hvilket kom som følge af suspenderingen. Der er dog meget, der tyder på, at han måske alligevel ikke er så ked af at skulle sige farvel til Juventus og Torino.

Paulo Dybalas kæreste har i et interview med Goal udtalt, at de to keder sig i Torino.

“Problemet er, at der ikke er meget at lave i Torino. Det er en rimeligt kedelig by. Vi tager altid andre steder hen, når Paulo har en fridag, for han ønsker også at lave ting. Jeg prøver at få tiden til at gå med boksetræning, madlavning, læsning og med at spille klaver,” kommer det fra Oriana Sabatini, Dybalas kæreste.

Hun fortalte efterfølgende om den fest, der har fået ham suspenderet.

“Det var ikke en ulovlig fest. Min holdkammerat mødtes med sine holdkammerater til en middag, hvilket sker hver onsdag. Det er altid de samme mennesker. Vi var knap nok 10 personer. Det er ikke sandt, at der var 20 personer.”

LÆS OGSÅ: Abramovich vil lokke United-emne til Chelsea

“Jeg tror, at folk bare er interesserede i at skabe kontroverser om alt, der omhandler fodbold. Sandheden er, at jeg ikke ved, hvordan de fandt ud af, at vi mødtes for at spise sammen.”