Joan Laporta og Barcelona afslog det oprindeligt, og det kostede dem Lionel Messi. Nu overvejer Joan Laporta og co. alligevel at acceptere tilbuddet.

Joan Laporta og co. er vendt på en tallerken. Nu er der alligevel en potentiel chance for, at de når til enighed med CVC Capital Partners, efter tidligere at have afvist det.

LÆS OGSÅ: Efter kritik: Premier League-giganter vil hente Ter Stegen i januar

Barcelona accepterede oprindeligt La Ligas aftale med CVC, hvor flertallet af klubberne afskriver 10% af et specifikt overskud i de kommende 50 år mod en stor udbetaling nu.

Men efter samtaler med Real Madrid-præsident Florentino Perez, besluttede Barcelona at afvise aftalen sammen med Athletic Club. Og det betød, at Lionel Messi måtte forlade den catalanske klub.

For omtrent en uge siden var Barcelona en del af et fælles tilbud med Club og Real Madrid, som gav La Liga- og Segunda-klubberne et alternativ efter at have fundet finansiering andetsteds.

Men med undtagelsen af Segunda-klubben UD Ibiza, stemte klubberne i stedet for La Ligas CVC-aftale.

Nu lyder det, at Barcelona alligevel overvejer at acceptere aftalen med CVC. Dog med en række ændringer.

Ifølge SPORT er Barca-præsident Joan Laporta i forhandlinger med kapitalfonden, der drives af Goldman Sachs, om en ny aftale, der vil være baseret på det oprindelige tilbud til La Liga.

Det catalanske medie skriver, at de to parter nærmere sig en aftale, der vil medføre, at Barcelona får tilført en betydelig sum penge forud for det kommende transfervindue.

Det er dog ikke klart, hvorvidt aftalen kommer til at være underlagt de samme regler som La Liga-aftalen. Er det tilfældet, så vil det betyde, at størstdelen af pengene skal bruges på infrastruktur.

Alt tyder dog på, at hvis denne aftale var blevet godkendt for flere måneder siden, hvor den for første gang var på bordet, ville det havde været muligt for Barcelona at beholde Messi.

LÆS OGSÅ: Nu annoncerer Agüero sin pensionering

Hvis aftalen bliver indgået under samme vilkår, er det sandsynligt, at en stor sum penge vil blive brugt på konsolidering af gæld og Espai Barca-projektet, der handler om at forbedre Camp Nou i de kommende år.