Drømmer du om at følge Danmark til VM i 2022? Selvom det ikke er lige så let og praktisk, som det var under EM slutrunden i 2021, hvor Danmark spillede flere kampe i parken, er det stadig muligt.

Her kan du blive klogere på de vigtigste ting, du bør overveje, hvis du gerne vil rejse til Qatar for at følge landsholdet på vejen mod en slutrundefinale. Husk også på det vigtige spørgsmål: Hvem vinder VM 2022? Det kan du også læse mere om herunder.

Hotel og fly

Hvis du læser dette og endnu ikke har booket et hotelværelse, så skal du til at komme i gang. Meldingerne fra Qatar lyder nemlig på, at det største logiske problem i forbindelse med VM bliver mængden af hotelværelser.

Der er booket utroligt mange værelser af FIFA, hvilket ikke har efterladt mange værelser til fans. Faktisk menes det, at der kun er udbudt cirka 90.000 hotelværelser. Herudover er det meldt ud, at det forventes, at der kommer cirka 1,2 millioner mennesker til Qatar i forbindelse med slutrunden.

Sørg for at få booket hotel og fly så hurtigt som muligt, hvis du vil være sikker på at komme afsted – og at have et sted at sove.

Kultur

Når du ankommer til Qatar, skal du være opmærksom på, at kulturen naturligvis er meget anderledes, end vi er vant til i Danmark. Kulturen i Qatar er meget lig andre arabiske lande i den Persiske Golf. Det er et islamisk land, og du bør udvise respekt overfor kulturen, når du ankommer for at få den bedste oplevelse.

Danmarks spilledage og stadions

Når du har fået styr på de ovenstående ting, skal du have styr på alt det praktiske. Først og fremmest skal du have tjek på Danmarks spilledage for at sikre, at din tur falder på det bedst mulige tidspunkt, så du kan se så mange af Danmarks kampe som muligt.
 Du kan overveje, om du vil købe billetter til gruppespillet, eller om du vil satse på, at Danmark går videre fra gruppen. I det tilfælde kan du købe billetter til ottendedelsfinalen eller kvartfinalen.

Herudover skal du vide, hvor Danmark skal spille. Hvis det er muligt, kan du prøve at finde et hotel tæt på stadionet.

Hvem vinder VM?

Tror du på guld til Danmark? Bookmakerne er ikke enige, selvom Danmark har vist en god form de sidste par år. De tre største favoritter er henholdsvis: Brasilien, England og Frankrig. Herefter kommer Spanien, Argentina og Tyskland. Danmark er nummer 10 på listen over favoritter – så der er masser af plads til overraskelser.