Ifølge spanske TV3 har Jorge Messi, Lionel Messis far og agent, mødtes med Barca-præsident Joan Laporta, hvor de har drøftet den argentinske stjernes fremtid i klubben.

LÆS OGSÅ: Ikke interesseret: Koeman lukker i, da han udspørges om PSG’s tilbud til Messi

Det spanske medie hævder, at begge parter har givet udtryk for deres krav til hinanden. Derudover melder TV3, at der var tegn på, at de begge ønskede at nå til enighed om en aftale.

Laporta har dog endnu ikke givet Messi et konkret tilbud om en kontraktforlængelse. Han venter nemlig på yderligere detaljer om klubbens økonomi, før han udarbejder et tilbud til ham.

Det tyder dog på, at Messis prioriteter er sportslige og ikke økonomiske, hvilket kan vise sig at være en fordel for Barca. Han vil nemlig have et vindende sportsprojekt, i stedet for en stor lønningsdag.

Der har tilmed været tale om, at den argentinske stjerne skulle være villig til at acceptere en lønnedgang på 50%, for at gøre plads til en topspiller i budgettet til sommer.

Dette kræver Messi

Ifølge TV3 har Messi et ønske om at blive i Barca i yderligere to år, da det vil betyde, at han fortsat spiller på topplan, når det er tid til at afvikle VM i 2022.

Derefter menes det, at han ønsker at fortsætte sin karriere i MLS, hvor han særligt skulle have udvist interesse for at slutte sig til David Beckhams Inter Miami.

LÆS OGSÅ: Transferkamp: Inter og Conte vil hente Barca-transfermål

Et skifte til Florida kan desuden kombineres med Luis Suarez, der siges at have ensartede ønsker til sin fremtidige karriere. Derudover ønsker Messi også at være ambassadør for Barcelona i USA.