Josep Maria Bartomeu er hovedpersonen i sagen, man kalder “BarcaGate”. Han blev mandag aften anholdt i sit hjem, og han overnattede såmænd i politiets varetægt, da han tirsdag skulle for en dommer.

LÆS OGSÅ: Bartomeu fik en nat bag tremmer: Han er nu blevet løsladt

Han blev dog løstladt, da han udnyttede retten til at tie.

Det er dog langt fra forbi for Bartomeu, da der nu er blevet åbnet mere op for, hvad han har gjort. Han er blandt andet blevet anklaget for at have brugt virksomheden I3 Ventures til at føre smædekampagner mod sine modstandere.

De skulle ellers have været hyret til at promovere klubben, men Bartomeu valgte i stedet at bruge dem til at angribe sine modstandere.

Det melder både SER Catalunya-programmet Què t’hi jugues samt Sport. De har ligeså fået kendskab til nogle af de historier, der er blevet delt på forskellige Facebook-sider.

Opslagene på diverse sider havde til grundlag at sætte Bartomeu og den tidligere topledelse i bedre lys.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi: Braithwaite topper La Liga-statistik

Du kan nedenfor se et udpluk af opslagene, der er blevet lavet af firmaet, hvor de blandt andet langer ud efter Gerard Piqué, Pep Guardiola, Lionel Messi og hans kone Antonella samt præsidentkandidaten Laporta.

https://www.facebook.com/justiciaydialogoeneldeporte/posts/3359645864077977 https://www.facebook.com/justiciaydialogoeneldeporte/posts/3255466601162571 https://www.facebook.com/SomosAlterSports/posts/822692464860513