Der er forlydender om, at Manchester United ønsker at købe Frenkie de Jong til sommer. Én ting kan dog sætte en stopper for det.

Erik ten Hag skulle have et stort ønske om at blive genforenet med Frenkie de Jong, hvorfor han har et ønske om at hente ham til Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente PL-stjerne som afløser for Frenkie de Jong

På trods af, at den hollandske træner skulle være meget ivrig efter at bringe sin landsmand til Manchester United, er det ikke sikkert, det bliver en realitet.

Derimod skriver Mundo Deportivo, at der især er én ting, der kan sætte en stopper for hans skifte til den engelske klub.

Barcelona-stjernen har nemlig et ønske om at spille Champions League i næste sæson, hvilket ikke er noget, han kan tilbydes i Manchester United, da de ikke har kvalificeret sig.

Ifølge Mundo Deportivo er det et stort slag for den engelske klub, da hans ønske om at spille i Champions League, kan forhindre et skifte til Old Trafford.

FC Barcelona skulle desuden være åben for at tage afsked med ham denne sommer, til trods for, at flere ledende skikkelser i klubben tidligere har sagt, at han ikke er til salg.

LÆS OGSÅ: Juventus giver Pogba kontrakttilbud: Så meget tilbydes han

Nu lyder det dog, at de skulle være åbne for at sælge ham, hvis de får et bud, der lyder på mindst 60 millioner euro. Det vides dog ikke, hvorvidt det er en pris, som De Røde Djævle er klar til at betale.