Ronald Koeman har på vanlig vis holdt pressemøde forud for kampen mod Real Sociedad, og han fortæller her, at han forventer at holde et møde med Laporta, den kommende uge.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Laportas officielle indvielse betyder, at man nu har en præsident i klubben, der faktisk har magten til at tage de store beslutninger. Det kunne den midlertidige præsident, Carles Tusquets, der tog over, efter Bartomeu træd tilbage, nemlig ikke.

Koeman håber nu på, at man kan sætte sig ned og snakke om Barcelonas muligheder til sommer.

“Efter kampen i morgen er der en landskampspause og så får vi tid til at tale om holdet og mulige forstærkninger. Der er tid til lære hinanden bedre at kende,” udtalte han på pressemødet.

Han har angiveligt planer om at fortælle, hvilke positioner, han mener, man bør forstærke. Barcelona har dog også en meget stram økonomi, der skal tages højde for, hvorfor listen naturligvis skal følges til punkt og prikke.

Koeman skulle komme til at nævne navne som Memphis Depay som en forstærkning til truppen, hvilket ikke kommer som nogen overraskelse, men også Sergio Agüero og Erling Haaland skulle måske komme op at vende.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Han skulle dog også komme til at fortælle Laporta, hvem man ikke længere har brug for i Barcelona, da man dermed vil kunne skære i lønbudgettet. Der er mange medier, der har peget på Clement Lenglet, Coutinho, Umtiti, Firpo, Pjanic, og nogle peger endda på Griezmann, men måske det også bliver en afsked med Griezmann.