Liverpool skal på søndag møde Manchester City i Premier League. De to hold anses for at være titelfavoritter, og Jürgen Klopp har nu et dilemma på hænderne, som han ikke har haft i flere år.

LÆS OGSÅ: Manchester United med bommert: Bliver mobbet på Twitter

Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino har været selskrevne, når det kommer til de forreste positioner i de seneste sæsoner. Firmino er dog kommet under pres.

Nyindkøbte Diogo Jota har haft en fantomstart i Liverpool, hvilket bliver krydret med et hattrick i Champions League-kampen mod Atalanta. Han var dermed den helt store arkitekt i nedsablingen af italienerne.

Der er derfor flere medier og eksperter, der har overvejet, om Diogo Jota skal overtage pladsen fra Firmino til søndagens brag mod Manchester-klubben. Noget, der taler for, at Jota overtager, er hans statistik.

Bedre statistik end Firmino

Diogo Jota har spillet ti kampe for Liverpool, hvor han kan bryste af sig med syv scoringer. Han er kommet på tavlen i halvdelen af kampene, og han har kun startet i halvdelen af kampene.

Roberto Firmino har brugt 34 kampe på hans seneste syv scoringer. Det første af dem er helt tilbage fra semifinalen ved klub-VM, og Firmino er startet i 28 af disse kampe.

Det tyder dog på, at Jürgen Klopp ikke vil vrage sin trofaste brasilianer, når Liverpool møder Manchester City.

LÆS OGSÅ: Direktør afviser ikke at hente Pogba i Manchester United

“Gode præstationer giver mig aldrig hovedpine,” siger han til Liverpool Echo.

Liverpool med Firmino i front har da også haft et god tag på City.