FC Barcelona forventes at sælge Riqui Puig denne sommer. Xavi har nemlig forklaret, at han ikke er en del af planerne for fremtiden.

Riqui Puig har i flere år kæmpet for at slå igennem i FC Barcelona. Det er dog endnu ikke lykkedes, og nu ser det ud til, at hans tid i den catalanske klub lakker mod enden.

LÆS OGSÅ: Avis: Disse 2 signings præsenterer Barcelona snart

Barcelona har nemlig planer om at sælge den 22-årige midtbanespiller denne sommer. Det har de, da Xavi har slået fast, at han ikke ser ham som en del af fremtidsplanerne.

Heldigvis for Barcelona lyder det, at det unge talent også selv har fået øjnene op for, at han bliver nødt til at søge videre til en ny klub, hvis ikke han vil bremse sin karriere.

Det forventes dog ikke, at han forlader Spanien, da han er på radaren i flere klubber i La Liga. Faktisk er der hele tre forskellige La Liga-klubber, der har et godt øje til ham.

Efter sigende skulle både Celta Vigo, Real Betis og Real Sociedad være klar til at hente ham til sommer, selvom han fortsat er under kontrakt med Barcelona. Det skriver Fichajes.

LÆS OGSÅ: Medie: Leeds har afvist Barcelona-bud på Raphinha

Der er ikke nogen forventning om, at han kommer til at indbringe en stor sum penge, men væk skal han dog. Der skal nemlig være plads til nye spillere i truppen og i lønbudgettet.