FC Barcelona har planer om at sælge flere spillere denne sommer. Der er dog især tre spillere, de rigtig gerne vil have sendt videre til en ny klub.

Hvis Barcelona skal gøre sig forhåbninger om at hente nye spillere til klubben denne sommer, er de nødt til at sælge ud af den nuværende trup.

– LÆS OGSÅ: Af én grund fører Barcelona kampen om Jules Koundé

Den spanske klub har nemlig ikke finanserne til at købe nye spillere, hvis ikke der først bliver solgt ud af de nuværende.

Af denne grund er der også en forventning om, at der vil være en god håndfuld spillere, der bliver enten solgt eller udlejet i løbet af sommerens transfervindue.

Selvom der er planer om, at der er flere spillere, der skal sendes videre, er der dog særligt tre spillere, de har valgt at prioritere at sende videre først.

Ifølge Fichajes skulle der være tale om henholdsvis Samuel Umtiti, Clement Lenglet og Oscar Mingueza.

Fælles for alle tre spillere er, at deres spilletid har været minimal under Xavi i 2021/22-sæsonen, hvorfor han har forklaret dem, at de skal finde sig en ny klub.

– LÆS OGSÅ: Dortmund henter Ajax-profil som Erling Haaland-afløser

Flere klubber har meldt deres interesse for alle tre spillere, men deres høje lønninger kan dog vise sig at give problemer, da andre klubber ikke er villige til at matche disse.