FC Barcelona er blevet tildelt en plads i Group G. Her har de fået en plads sammen med Juventus, Dynamo Kiev og Ferencváros, efter udtrækningen i Genève i Schweiz sidst på eftermiddagen.

Barca har en spændende historie med Juventus i Europa – især inden for de seneste fem år. Barca vandt deres seneste Champions League-finale over Juventus tilbage i 2015. To år senere tabte Barca dog til Juventus i kvartfinalen.

Sidste gang de to hold mødtes var i gruppespillet i 17/18-sæsonen, hvor de spillede 0-0 på Juventus Stadium og dernæst vandt 3-0 på Camp Nou. Hertil bør det også nævnes, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo med al sandsynlighed kommer til at stå overfor hinanden igen.

Har ikke spillet mod Kiev i over 10 år

Dynamo Kiev er et hold, som Barca ikke har spillet mod i mere end 10 år. Sidste gang de to hold mødtes var i 09/10-gruppespillet, hvor Barca vandt begge kampe.

Deres sidste kamp er mod Ferencváros fra Ungarn, som de aldrig har spillet mod før. Det betyder altså, at truppen fra FC Barcelona skal en tur til Budapest, for at spille.

Den fulde spilleplan for gruppespillet vil blive frigivet i løbet af de næste par timer. Barca kommer dog til at spille mod begge hold to gange – ude og hjemme.

Indtil videre forventes det desuden, at alle kampe bliver afviklet uden tilskuere som følge af coronavirus.