Lionel Messi har sit eget tykke kapitel i historiebøgerne, da han er manden, der har sat nogle af de mest mærkværdige og betydningsfulde rekorder i La Liga og for Barcelona. Og blandt nogle af rekorderne, som han er indehaver af, er der nogle, der nok aldrig bliver overgået.

LÆS OGSÅ: Barca skal ikke hente nye spillere: Laporta skal først gøre dette

Det siges, at man aldrig skal sige aldrig i denne verden, men det er nok ikke forkert at antage, at nogle af dem bliver stående i Messis navn forevigt.

Hvis man blandt andet kigger på Messis rekord for flest mål scoret i en enkelt sæson, så er det svært at se, at den skulle blive toppet. Lionel Messi scorede hele 50 mål i sæsonen 2011/12, og det er et antal, som kun Cristiano Ronaldo har været i nærheden af, i de 92 år, La Liga har eksisteret.

Han scorede 48 mål i 2014/15-sæsonen, og ellers er det kun Luis Suárez, der har nærmet sig med 40 mål i 2015/16-sæsonen.

Det er også svært at se, at en anden skulle nærme sig den rekord, Messi kan ende med for flest kampe spillet for FC Barcelona. Han har allerde tangeret Xavis rekord med 767 kampe, og det antal vil blot blive forøget.

Der er også flest mål scoret i Champions League for Barcelona, hvor Messi står noteret for 120 mål, mens de nærmeste på listen er Suárez og Rivaldo, der bege har 25 mål.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Slutteligt kan man fremhæve flest sejre i La Liga, hvor Messi topper listen med 378 sejre, og det er kun Real Madrids Sergio Ramos, der er “tæt” på, da han står noteret for at have 334 sejre.