Januars transfervindue er for kort tid siden blevet lukket i. Alligevel er FC Barcelona allerede begyndt at se frem mod summer, da de planlægger deres fremtidige handler. Som følge af deres knap så gode økonomi, kan det dog blive svært at bringe nye spillere til klubben.

LÆS OGSÅ: Flere storklubber var med i kampen: Manchester United skriver kontrakt med 17-årig

At den økonomiske situation ikke just er fantastisk, er dog ikke ensbetydende med, at de ikke vil investere i deres hold, når en ny præsident og bestyrelse er blevet valgt. Hver af de tre kandidater har deres egen vision og idéer om, hvilke spillere, der bør bringes til nu klubben, og nu har Victor Font åbnet op omkring sine transferplaner til sommer.

Ifølge en nylig rapport fra det spanske medie Marca, har Font lavet en liste over otte spillere, som han vil holde øje med i sommerens transfervindue. Det vil ikke være muligt at skrive kontrakt med dem alle, men fælles for alle spillere er, at de er overkommelige at finde pengene til, samtidig med, at det er kvalitetsspillere.

Det spanske medie skriver også, at de otte spillere, det drejer sig om, er de følgende: Eric Garcia, Sergio Aguero, David Alaba, Georginio Wijnaldum, Juan Bernat, Memphis Depay, Rui Silva og Hakan Çalhanoğlu.

LÆS OGSÅ: Spillerne gav Koeman klar besked: Du bliver nødt til at gå

Hvad alle disse spillere har tilfælles, er deres lave priser. De har alle kontrakter med deres nuværende klubber, der står til snart at udløbe, hvorfor FC Barcelona har mulighed for at gøre nogle gode handler til sommer.