En ny dokumentar om den mangeårige og succesfulde Manchester United-manager Sir Alex Ferguson bliver til sommer vist på Amazon Prime.

LÆS OGSÅ: Van Persie udnævner sine 6 bedste holdkammerater: 4 United-spillere iblandt

Dokumentaren, der har titlen “Sir Alex Ferguson: Never Give In”, af den tidligere United-træners 49-åriges søn Jason Ferguson. Den byder på en række optagelser af Sir Alex Ferguson, der aldrig før er blevet vist for offentligheden.

Her er dog ikke blot tale om en dokumentar, hvor man føler hans tid i Manchester United. Derimod er der tale om en dokumentar, hvor der blandt andet også er fokus på hans familie og opvækst. Dernæst er det en dokumentar, hvor han kommer helt tæt på nogle af legendens største succeser og fiaskoer.

Blandt dem, der medvirker i den nye dokumenter, der udkommet til sommer, finder man både Eric Cantona, Ryan Ggigs og Gordon Strachan.

Alex Ferguson bliver 80 år nytårsaften i år. Han er desuden igen på højkant, efter at han i 2018 blev ramt af en hjerneblødning. Dette er naturligvis også et forløb, der er en del af dokumentaren, der efter planen ender med at få premiere den 29. maj.

LÆS OGSÅ: Medier: Thierry Henry på tale som ny træner i engelsk klub

Alex Ferguson træner for Manchester United i intet mindre end 27 år. I den tid var han med til at vinde 13 mesterskaber og to Champions League-trofæer. Derfor bør der selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at han er en af de mest succesfulde trænere i engelsk fodbolds historie.