Den rumænske linjedommer Ocatvias Sovre blev fanget i at bede om Erling Haalands autograf. Autografen skulle bruges i forbindelse med det velgørende formål, men alligevel mødte han kritik for sin opførsel. Det gjorde han, selvom han valgte at vente til efter kampen med at spørge.

LÆS OGSÅ: Medie: PSG vil erstatte Mbappé med PL-stjerner

Det er dog ikke alt. Nu er Sovre nemlig blevet suspenderet af det rumænske dommerforbund, hvorfor han ikke har dømt nogle af weekendens kampe i hjemlandet.

Derudover har UEFA’s dommerchef, Roberto Rosetti, også kritiseret dommerens adfærd. I en e-mail til alle dommere, som er blevet set af Sky Sports, har han skrevet følgende:

“I er ansvarlige for jeres og holdets opførsel, når i er på UEFA-mission.”

“UEFA forsøger at skabe lige så meget respekt om jer, som spillerne har, og det har i hjulpet med ved at fremstå atletiske, ledende, respektfulde og professionelle. Hvis I vil respekteres lige så højt som spillerne, hvorfor beder I så om deres autografer eller trøjer? Spørger de jer om det samme?”

“Det er ganske enkelt uacceptabelt, det er et spørgsmål om ære, og glem ikke antallet af tv-kameraer, der er ved UEFA-kampe. De fanger alting.”

Kritikken kan virke hård, da der er tale om en autograf, der er blevet indhentet til støtte for et velgørende formål. Den skulle nemlig sælges på auktion, for at skaffe penge til et autismecenter.

LÆS OGSÅ: Tidligere Chelsea og United-angriber skal opereres i hovedet efter alvorlig skade

Desuden spurgte Sovre også om autografen i et område, som han forventede ville være uden offentlighedens rækkevidde. Alligevel har han dog fået en straf for episoden.