Lionel Messi har næppe lyst til at gense sit straffespark mod Paris Saint-Germain, da det ikke just er det bedste straffespark, han har sparket. Dog har det nu vist sig, at det faktisk skulle være taget om.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta kommenterer på FC Barcelonas CL-exit

Det er den spanske avis AS, der skriver, at det faktisk skulle være taget om. De skriver, at Marco Veratti løb ind i feltets bue, før Messi havde sparket til bolden, hvilket ikke er tilladt.

Det er nemlig det samme, som hvis der var en spiller, der var løbet ind i selev feltet, før der var blevet sparket. I begge tilfælde skal der efter gældende regler sparkes om. Dog var det ikke noget, som hverken dommerne på banen eller i VAR-vognen besluttede at reagere på.

Hvad der også er værd at fremhæve i denne forbindelse er, at det var Veratti, der efterfølgende formåede at cleare bolden. Derfor kunne han faktisk drage fordel af, at han var løbet ind i feltbuen, før Messi havde sparket til bolden.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola kommer med rosende ord til Laporta

“Straffesparket skulle være taget om fordi, at Verratti løb ind i buen inden at Messi rørte bolden. Verratti var først over returbolden og fik den clearet til hjørnespark. Det er en af de største VAR-fejl hidtil. Man bliver nødt til at kigge på Verratti i denne situation. Han er halvanden meter inde i buen, men VAR kiggede kun på målmanden,” sagde den tidligere topdommer Iturralde González til AS.