Der bliver ikke brugt var, når man snakker VM-kvalifikation, og det fik Cristiano Ronaldo lov til at opleve, da hans scoring blev oversted af dommer Danny Makkelie. Det endte derfor med, at Portugal måtte nøjes med 2-2, da man spillede mod Serbien.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Makkelie har fået set situationen igennem, og han kan godt se, at han var forkert på den, ved ikke at dømme mål. Det indrømmer han nu over for A Bola.

“Ifølge FIFA-reglerne er det eneste jeg kan sige, at jeg undskylder til landstræneren, Fernando Santos, og det portugisiske hold for, hvad der skete,” siger han og fortsætter:

“Som dommerteam arbejder vi altid hårdt på at lave de rigtige kendelser. Når vi får nyheder som denne, så er det ikke tilfredsstillende overhovedet,” kommer det fra Danny Makkelie.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Cristiano Ronaldo blev så vred over, at der ikke blev dømt mål, at han rev sit anførerbind af og smed det på jorden. Der blev ikke dømt mål, men i stedet blev der fløjtet, da Ronaldo skulle tildeles et gult kort for sin opførsel, hvilket dommeren også godt kan se, var en stor fejl.