Man skal som bekendt ikke gå langt tilbage, hvis man skal finde den seneste landsholdspause, og ud af alle de kampe, der blev spillet, var det kampen mellem Serbien og Portugal, der trak flest overskrifter.

LÆS OGSÅ: Higuain: Det kunne Messi og Ronaldo bedst lide ved mig

Det så længe ud til, at Portugal ville hive sejren hjem. Opgøret var dog meget intenst, og selvom Portugal var foran 2-0, formåede Serbien af presse på og få udlignet.

Kampen bliver dog næsten overskygget af den meget kontroversielle dommerkendelse mod Cristiano Ronaldo. Han modtog en lang aflevering i dybden, som han formåede at prikke forbi målmanden.

Det lykkedes dog en forsvarsspiller at cleare bolden, men billederne, man efterfølgende fik vist, afslørede altså, at bolden havde passeret linjen.

Det har nu fået konsekvenser for kampens linjedommer Mario Diks, da han overså, at bolden var over stregen. Ifølge Goal har Diks selv bekræftet, at han har modtaget en meddelse om, at han er blevet vraget fra sit dommerteam.

“Det er en meget stor skuffelse for mig, når vi er så tæt på en EM-slutrunde.”

“Onsdag d. 31 marts hørte jeg fra Makkelie (Danny Makkelie, hoveddommer, red), at han vil have en anden assistent, fordi han havde mistet tiltroen på vores samarbejde.”

LÆS OGSÅ: Barca-stjernes statistik: Fortjener han mere respekt?

“Jeg havde virkelig håbet på mere forståelse og support efter alle de år, hvor vi har haft en succesfuldt samarbejde,” fortæller Diks ifølge Goal.