Manchester United og Ole Gunnar Solskjær brugte store dele af sommeren på at lokke Jadon Sancho til klubben. Det endte dog med, at Dortmund hævede prisen til £106 millioner, mens United ikke ville betale mere end £90 millioner.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

Det havde gjort Sancho til klubbens rekordtransfer.

Det endte som bekendt med, at sommerens forhandlinger røg i vasken, selvom United håbede på, at Dortmund ville ændre mening om beløbet.

Det skulle Dortmund såmænd være klar til nu, hvis man skal tro Sport Bild. De skriver nemlig nu, at Dortmund er klar til at acceptere mindre, hvilket dog sker fire måneder efter, at sommervinduet lukkede. De skulle dog nu være klar til at acceptere £90 millioner.

Det kommer på baggrund af coronakrisen, som har fået mange klubber rundt i verden til at gå på knæ. Det har nemlig ramt alle, og Dortmund forventer et tab på mindst £68 milioner i det kommende regnskab, hvorfor man ønsker at dække sig ind med et salg af Sancho.

Det eneste, der mangler nu, er dog at finde ud af, om Manchester United vil betale £90 millioner for Jadon Sancho. Han skulle fortsat være på Solskjærs ønskeliste, men Ed Woodward vil dog uden tvivl sikre sig rabatter.

LÆS OGSÅ: Nyt toptransfermål: Jadon Sancho er ikke længere topprioritet for Solskjær

Ifølge 90 Min ønsker han nemlig at presse Dortmund ned til omkring £60 millioner.