Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Erling Haaland er blandt de hotteste navne i Europa. Han har leveret fremragende præstationer på samlebånd, og det er derfor ikke overraskende, at de største klubber står i kø for at sikre sig hans underskrift.

LÆS OGSÅ: Avis: Ansu Fati skal erstatte Ronaldo i Juventus

Der skal dog heller ikke lægges skjul på, at det bliver en dyr affære.

Klubberne, der ønsker at hente Haaland til sommer, ønsker angiveligt dette, da han får en frikøbsklausul på €75 millioner, men som først træder i kraft 2022. Dortmund bestemmer selv prisskiltet på Haaland, og det skulle efter sigende lyde på €150 millioner.

Der kommer dertil også en kontrakt, der skal forhandles på plads, og Manchester Evening News beretter, at det bliver en noget så dyr omgang for klubben, der sikrer sig Haaland.

Haaland skulle nemlig kræve en ugeløn på £350,000, hvilket svarer til 3 millioner kroner.

Manchester Evening News skriver ligeså, at såvel Ole Gunnar Solskjær som klubbens sportsdirektør, Murtough, anser Haaland som værende den perfekt signing for Manchester United, og de skulle have ham som en prioritet til sommer.

Det bliver dog svært for Manchester United at hamle op med Manchester City og Pep Guardiola, og det er selvom, at Ole Gunnar Solskjær og Haaland har et godt forhold til hinanden.

LÆS OGSÅ: Manchester City slår fast: Vi har ikke kontakt med Messi

Det siges også, at Chelsea og Liverpool er blandt dem, der ønsker at hente Haaland, men Liverpool har samme problem som United, da man ikke forventer, at de to vil kunne følge med Manchester City og Chelsea, skulle man ende i en transferduel.