Erling Haaland er fortid i Borussia Dortmund, da han har skrevet kontrakt med Premier League-giganterne Manchester City.

Da den norske målscorer har forladt den tyske klub, er de gået på jagt efter en passende afløser. I denne forbindelse skulle de have udset sig Sebastien Heller fra Ajax.

– LÆS OGSÅ: Christian Eriksen har afvist Manchester United – af én grund

Det lyder endda, at de allerede har en aftale på plads, der sikrer, at de kan hente Heller til Dortmund for 36 millioner euro, hvilket er svarende til 267 millioner kroner. Det skriver ESPN.

Han er derfor blevet købt noget billigere ind, end de 60 millioner euro den tyske klub fik, da de solgte Erling Haaland til Manchester City.

Haller har haft rigtig gode 18 måneder i Ajax, hvortil han blev hentet tilbage i januar 2021, efter at have haft et skuffende ophold i West Ham.

I sidste sæson formåede han endda at sikre sig titlen som topscorer i Æresdivisionen, hvor han scorede 21 mål. Hertil scorede han også 11 i Champions League.

Skiftet fra Ajax til Dortmund betyder også, at Haller nu vender retur til Bundesligaen, hvor han tidligere har spillet for Eintracht Frankfurt, inden han blev solgt til West Ham.

– LÆS OGSÅ: Barcelona med nyt Lewandowski-bud: Dette vil de betale

Tiden må nu vise, om han er i stand til at udfylde det store hul, som Erling Haaland har efterladt sig, efter han har forladt Bundesliga-klubben.