Der kan argumenteres for, at Erling Haaland er det varmeste navn i Europa i øjeblikket, da han på trods af sin unge alder, såmænd allerede er i gang med at score mål på samlebånd, hvilket medførte, at han var vinderen af Golden Boy-trofæet.

LÆS OGSÅ: Laudrup lægger ikke noget i Barca-skænderi: “Det sker mange gange i en kamp”

Det har naturligvis vækket interessen hos storklubberne i Europa, der alle ønsker at få fingrene i ham, herunder klubber som Barcelona, da han skulle være blandt Ronald Koemans foretrukne forstærkninger til sommer, og det er de selvfølgelig klar over i Dortmund, og nu har klubbens sportschef, Michael Zorc, kommenteret på rygterne.

Han lægger ikke skjul på, at man er klar over, at Haaland umiddelbart skifter dem ud med en anden klub til sommer, men der skulle ikke være mange klubber, som han ønsker at slutte sig til.

“Hvis han en dag beslutter sig for at forlade os, er der kun få hold som han vil til, men vi vil forsøge at beholde ham så lang tid som det er muligt. Jeg har aldrig set nogen som ham.”

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Michael nævner dermed ikke, hvilke klubber, der er tale om, men man kan allerede nu bekræfte, at det kræver uhyre mange penge, hvis man ønsker at hente Haaland. Han kræver nemlig en stor løn, og så kræver han ikke mindst, at han bliver en del af et sportsligt projekt, der kan udrette noget stort.