Erling Haaland har kontrakt med Dortmund til sommeren 2024. Meget tyder dog på, at han forlader klubben allerede denne sommer.

Den norske stjerne har afsløret, at Borussia Dortmund lægger pres på ham. Den tyske klub ønsker nemlig, at han træffer en beslutning om sin fremtid.

LÆS OGSÅ: Gavi lavede sjov med rival på Instagram: Men skyndte sig at slette opslaget igen

Haaland har været sat i forbindelse med et skifte til en af Europas topklubber. Han har bevist, at han er en af de bedste angribere i verden, og det har skabt interesse i flere af Europas største klubber.

Efter at have scoret to gange i opgøret mod Freiburg fredag aften, indrømmede Haaland, at han ikke kan fokusere fuldt ud på sin fodbold. Det skyldes, at han bliver presset til at træffe en beslutning af klubben.

“I de sidste seks måneder har jeg valgt ikke at sige noget af respekt for Dortmund,” sagde han til Viaplay ifølge GOAL.

“Men nu er klubben begyndt at presse mig til at tage en beslutning. Men alt, hvad jeg vil, er at spille fodbold.”

“Men de presser mig til at tage en beslutning om min fremtid nu. Så det betyder, at jeg snart skal træffe en beslutning.”

“Jeg har sagt fra begyndelse, at jeg vil fokusere på fodbold, for det er der jeg er bedst – ikke når andre ting dukker op i mit hoved.”

“Nu har de lagt pres på mig i et stykke tid. Så det er på tide at få tingene i gang. Alt, hvad jeg vil, er at spille fodbold, men det kan jeg ikke nu.”

Haaland har underskrevet en kontrakt med Dortmund, der løber frem til 2024. Det gjorde han, da han skiftede til klubben fra RB Salzburg i januar 2020. Det forventes dog, at han forlader Bundesliga-klubben allerede til sommer.

Et væld af store europæiske klubber, herunder Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München og Paris Saint-Germain, er blevet kædet sammen med den norske stjerne.

Nordmandens frikøbsklausul bliver aktiveret til sommer, og den har angiveligt en størrelse på 75 millioner euro. Det er svarende til cirka 560 millioner kroner. Derudover kommer der dog også udgifter som agenthonorar og tiltrædelsesbonus.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil sælge to spillere til Chelsea: Vil skrabe penge sammen til Haaland-køb

Haaland har formået at score intet mindre end 78 mål i sine 77 optrædener på tværs af alle turneringer for Dortmund.