Manchester United har flere gange været sat i forbindelse med Jadon Sancho. I sommer forsøgte de at hente ham til det engelske, men de kunne ikke blive enige med Dortmund om prisen.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: “Barca med ham er et bedre hold”

Ifølge medierne Sport Bild og SportWitness skulle Borussia Dortmund dog være klar til at sælge den 20-årige winger til De Røde Djævle til sommer – og endda til en lavere pris, end den de krævede i sommer.

Sport Bild skriver nemlig, at den tyske storklub, der sidste sommer ville have 120 millioner euro for Sancho, forventer underskud på omtrent 75 millioner euro i denne sæson. Derfor er de nødt til at kradse penge ind, hvilket kan gøres ved et salg af Jadon Sancho til Manchester United.

Mediet skriver også, at Borussia Dortmund skulle være klar til at sælge Sancho for 100 millioner euro. Hertil har det tyske medie Sport1 tilføjet, at Sancho forventes at forlade den tyske klub til sommer, og at Manchester United er blandt de klubber, der ventes at være klar til at købe.

LÆS OGSÅ: Paul Scholes: Sådan er Manchester Uniteds chancer for at vinde Premier League

Det hænger selvfølgelig sammen med, at Sancho ifølge The Guardian blev enige om de personlige vilkår med Manchester United sidste sommer. Derfor skal der i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, at der er interesse fra spilleren. Spørgsmålet er blot, om De Røde Djævle er villige til at diske op med 100 millioner euro, svarende til omtrent 743 millioner danske kroner, til sommer.