Dortmund-stjerne har mundtlig aftale: Kan Manchester United være destinationen?

Nicolai Busekist — 07. nov 2020 13:15
Foto: Shutterstock

I starten af 2020 skiftede han til Dortmund. Siden sin ankomst i den tyske Bundesliga-klub har han i den grad bevist sit værd. Faktisk i så høj en grad, at Erling Haaland allerede rygtes væk fra Bundesliga-klubben igen.

LÆS OGSÅ: Everton-profil peger på Manchester United-stjerne som Englands bedste spiller

Der har i længe været rygter om, at et skifte fra Dortmund ikke er utænkeligt. I denne forbindelse er både Manchester United og Liverpool nævnt som potentielle destinationer for den talentfulde nordmand.

Hans nuværende kontrakt løber frem til 2024, men i 2022 vil en frikøbsklausul træde i kraft. Det betyder, at de klubber, der har vist interesse i at hente ham, kan købe ham fri i Dortmund for 75 millioner euro. Det svarer til omtrent 560 millioner kroner.

Det spanske medie AS skriver i dag, at Erling Haaland allerede har lavet en mundtlig aftale med Dortmund om, at han kan forlade klubben i 2022, når den føromtalte frikøbsklausul træder i kraft.

Ifølge avisen er det dog hverken Liverpool, Manchester United eller en helt tredje Premier League-klub, der er favoritter til at hente ham. Derimod er det La Liga-klubben Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Solskjær om kritik: Vælter ikke som et korthus

Den 20-årige Haaland har indtil videre spillet 28 kampe for Dortmund. I de 28 kampe har han scoret imponerende 26 mål.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere