I sommerens transfervindue faldt snakken på, at han ville skifte tilværelsen i Dortmund ud med Manchester United. Det endte dog som bekendt med at falde i vasken, hvorefter hans form tog lidt af et dyk.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi: Braithwaite topper La Liga-statistik

Det ser dog ud til, at han har fundet sit gamle niveau frem efter årsskiftet.

20-årige Jadon Sancho har nemlig leveret syv mål og syv assists i de tolv kampe, Dortmund har spillet efter årsskiftet. Og han leverede såmænd også et assists i Dortmunds 3-0-sejr over Bielfeld.

Det betyder, at han i sin 99. Bundesliga-kamp blev noteret for sit 50. assists.

Han er dermed den første spiller nogensinde, der står noteret for 50 assists inden for sine første 100 kampe i Bundesligaen. Og det er da en ganske markant bedrift, kommer det fra Bundesliga-eksperten, Kevin Hatchard.

“Det, han har præsteret, har fået det utrolige til at se hverdagsagtigt ud, fordi han har været så stabil. Jeg kommenterede kampen i lørdags, og han var bare en fornøjelse at se. Han forsøgte konstant at skabe noget. Hele tiden oppe på tæerne, hele tiden på udkig efter 1-2-muligheder,” kommer det fra Hatchard ifølge talkSPORT.

“At have leveret 50 assists i 99 kampe som 20-årig er rimeligt markant. Vi må heller ikke glemme, at han ikke kun lægger op… han er også den yngste spiller nogensinde til at score 35 mål i Bundesligaen. Så han redefinerer de her rekorder, og han redefinerer grænserne for, hvad vi troede var muligt.”

LÆS OGSÅ: Hjulmand: “Vi har ikke en Haaland”

Dortmund er efter sejren på femtepladsen i Bundesligaen, men der venter dem dog en meget stor opgave, når de på lørdag møder Bayern München på Allianz Arena.