Man kan vidst roligt konstatere, at rygterne om Jadon Sancho ingen ende vil tage i denne endeløse transfersaga, hvis udvikling nu er blevet noget så dramatisk. Her siges det nu, at Borussia Dortmund har sendt et ultimatum til Manchester United, som skulle omhandle beløbet, som de kræver for Sancho.

LÆS OGSÅ: Medie: Solskjær har udset sig Premier League-stjerne som Pogba-erstatning

Dette kommer efter, at De Røde Djævle har været interesseret i at hente den 21-årige Jadon Sancho til klubben i over et år, hvorfor det ikke er overraskende, at de anses som værende de klare favoritter til at sikre hans underskrift denne sommer.

Manchester United har såmænd også allerede afgivet et bud, som skulle have lydt på £67 millioner, hvilket Borussia Dortmund dog valgte at afvise. Hertil kan man dog tilføje, at Sky Sports for nylig meddelte, at Manchester United skulle have forbedret deres indledende bud, så beløbet nu skulle have været £75 millioner.

Nu melder talkSPORT, at Bundesliga-klubben skulle have sine fødder solidt plantet i jorden, når man snakker om beløbet, de kræver for Sancho, hvorfor de altså ikke skulle være villige til at forhandle. Her skriver talkSPORT, at Dortmund kræver €90 millioner samt add-ons, før de er villige til at sælge.

Man kan dog argumentere for, at det ikke burde komme i vejen for en transfer, da Manchester United, efter at have forbedret sit bud, som tidligere nævnt var villige til at betale £75 millioner, hvilket svarer til €87 millioner, hvorfor man altså blot er €3 millioner fra hinanden.

LÆS OGSÅ: United vil beholde Pogba: Kan blive den bedst betalte i Premier League

Jadon Sancho har dog været en stor inspiration i Dortmund i de seneste år, hvor han står noteret for at have bidraget med 50 mål og 64 assists i 137 kampe, hvorfor det 21-årige stortalent naturligvis er svær at vinke farvel til.