I Napoli løber en meget eftertragtet spiller rundt ved navn Kalidou Koulibaly og viser, hvad han er lavet af. Det er dog også en spiller, som bliver billigere at hente i år, da klubben ønsker at få 50-60 millioner euro for ham, hvorimod man sidste sommer forlangte, at man skulle have 100 millioner euro, hvis et salg skulle komme på tale.

LÆS OGSÅ: Forslag om ny liga: United og andre Premier League-klubber stemmer for

Koulibalys fremtid har dog igen været oppe at vende, da La Gazzetta dello Sport skriver, at man er nede på tre klubber, som fortsat skulle være interesseret, og dermed stadig være med i ræset om at sikre sig forsvarsspillerens underskrift.

Avisen erfarer, at de tre klubber, der er tale om, skulle være Manchester United, Manchester City og FC Barcelona. De skulle nemlig alle tre være klar til at betale beløbet, som Napoli kommer til at kræve for at slippe deres stjerneforsvarer.

Manchester City har umiddelbart ikke lige så meget brug for ham, som eksempelvis Manchester United har, da de længe har forsøgt at finde frem til, hvem man skal hente ind til at blive Harry Maguires forsvarsmakker.

Manchester City har allerede spillere som Dias, Stones og Laporta stående på holdkortet, hvorfor man umiddelbart er godt besat.

LÆS OGSÅ: Solskjær er meget begejstret for United-profil: Han er blevet mere moden

Koulibaly står noteret for at have spillet 283 kampe for Napoli.