I takt med, at man hører om Klopp og Liverpool-holdet, så hører man også meget om Mourinho og Tottenham. De led endnu et nederlag i Premier League, da man blev udspillet af Pep Guardiolas City-mandskab.

LÆS OGSÅ: Mourinho efter Tuchel-ansættelse: Ikke svært at være Chelsea-træner

Det betyder, at de nu har tabt deres seneste fire af fem kampe i Premier League.

Det er samme antal, som de havde i klubbens forudgående 28 Premier League-kampe. Og som om, at det ikke var slemt nok, så blev London-klubben også slået ud af FA Cup’en, da man tabte til Everton i et meget underholdende opgør.

The Athletic mener dog alligevel, at der ikke er optræk til, at man fyrer Mourinho. Og det er selvom, at Spurs aktuelt ligger på niendepladsen i Premier League.

“Den seneste tids skuffende resultater har fået visse fans til at sætte spørgsmålstegn ved Mourinhos fremtid i det nordlige London. Men der er intet, der tyder på, at klubben overvejer at finde en afløser for ham. Ifølge The Athletics informationer indeholder den kontrakt, som Mourinho underskrev i november 2019, ikke en klausul, der betyder, at klubben kan komme af med ham,” skriver The Athletic. 

“Mourinho afløste Mauricio Pochettino halvvejs igennem sidste sæson, på en aftale, der holder ham i Spurs indtil sommeren 2023, og som ikke inkluderer en exit-klausul for nogen af de to parter.”

Det kan dermed ende med at blive en meget dyr affære for Tottenham, skulle man ende med at smide Mourinho på porten. Han tjener 130 millioner kroner om året, og med over to år tilbage af sin nuværende kontrakt, skal de betale ham knap 300 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

De har dog stadig mulighed for at kvalificere sig til Champions League, hvis de formår at gå hele vejen i Europa League. De får også muligheden for at vinde et trofæ, når man igen møder Manchester City den 25. april, hvor den står på Carabao Cup-finalen.