Det ser ud til, at Real Madrid ender med at sige farvel til flere spillere til sommer.

LÆS OGSÅ: Pochettino: Dette er verdens bedste klub lige nu

Sergio Ramos står uden kontrakt til sommer, og har i lang tid været rygtet væk. Derudover er der også rygter om, at den franske forsvarsstjerne Raphael Varane er på vej væk. Klubben har nemlig stillet ham et ultimatum om at forlænge eller blive solgt til sommer.

Nu skriver mediet Goal, at forsvarsspilleren Eder Militao også overvejer at forlade den spanske storklub til sommer. Real Madrid kan derfor ende med at få tyndet godt ud i forsvaret.

Den 23-årige brasilianske forsvarer kom til Real Madrid fra FC Porto i sommeren 2019, hvor han blev hentet for siden 375 mio. kr. Siden da er det dog ikke blevet til meget spilletid, da han blot har været reserve for Ramos og Varane.

Eder Militao frygter angiveligt, at han fortsat kommer til at agere reserve i Real Madrid, hvilket kan ende med at koste ham en plads i den brasilianske landsholdstrup til Copa America til sommer og til VM i 2022.

Som følge af dette har han efter sigende besluttet sig for at afsøge muligheden for et skifte til sommer. Blandt andet er Bayern München blevet nævnt som en bejler. Dog skulle et skifte afhænge af, om Sergio Ramos eller Raphael Varane fortsætter i klubben, skriver Goal.

LÆS OGSÅ: City-stjerne sikrede vanvittig kontrakt med atypisk strategi

Derudover skriver Goal også, at Real Madrid fortsat tror på, at Eder Militao kan blive en nøglespiller i klubben. Derfor ønsker de naturligvis ikke at sige farvel til ham til sommer.