Edinson Cavani har forklaret, hvad han selv mener, der er årsagen til, at han har været en succesfuld signing for Manchester United. Her peger han især på, at dt er hans modenhed og hans evne til at læse spillet, der har hjulpet ham med at tilpasse sig til livet i Manchester United på kort tid.

LÆS OGSÅ: Medie: Fire europæiske storklubber er interesseret i Barcelona-winger

Den uruguayanske angriber har scoret fem mål i de første 17 optrædener for klubben. Det vidner naturligvis om, at han har stor indflydelse på Manchester Uniteds succes, og at han har spillet en stor rolle i den offensive del af kampene.

Cavani passer muligvis ikke ind i de langsigtede planer på Old Trafford, men han har bestemt haft en kortsigtet indflydelse med sit arbejde som center-forward.

“Jeg mener altid, at i alle aspekter af livet, at en persons modenhed er vigtig, da det hjælper dig med at løse problemer hurtigere,” lød det ifølge Manchester Evening News fra Cavani, da han talte med United Review.

“Som de siger: At finde en genvej og gøre tingene lidt mere ligetil.”

LÆS OGSÅ: Spiller vil til Manchester United: Det vil West Ham forpurre

“Og det er det samme i fodbold. Jeg tror, at i fodbold begynder du at blive mere moden, mere erfaren og få mere selvtillid. Det betyder, at når årene går, føler du dig bedre tilpas, og føler at du er et godt sted, og du begynder at føle, at du virkelig kan konkurrere, efter at have været konstant involveret.”