Nu er der sat navn på hvem der fremover skal lede HB Køges førstehold.

Så sent som for et par dage siden landede der et vaskeægte granatchok, da det stod sort på hvidt, at Daniel Agger og Lars Jacobsens HB Køge-eventyr sang på sidste vers.

Men i dag har det set dagens lys, at det bliver den 35-årige Nicklas Pedersen, der overtager det ledige trænersæde i HB Køge.

Det oplyser klubben på deres hjemmeside.

Men han er faktisk allerede et kendt ansigt i klubben, hvor han den seneste tid har slået sine folder som træner for klubben U17-mandskab, med hvem han har vundet U17-Divisionen to gange på tre sæsoner.

Direktør i HB Køge, Per Rud, løgger heller ikke skjul på, at det har sat sig præg, hvad angår at han nu kan kalde sig ny mand i spidsen for HB Køges NordicBet Liga-hold:

“Nicklas har allerede bevist sit værd i klubben med imponerende resultater for vores U17-hold. Samtidig har han stor erfaring fra sin spillerkarriere. Han er dygtig til at videreformidle sin viden og bruge den aktivt i sit trænerarbejde. Han passer perfekt ind i vores nye strategi med fokus på lokale og regionale talenter syd for København. Vi føler os overbeviste om, at han er den rette mand for klubben og den retning, vi nu skal i”.

Nicklas Pedersen lægger heller ikke skjul på, at det er hans klub og by, som han nu skal stå i spidsen for:

“Det er min by og min klub. Jeg har alle mine vigtigste relationer i klubben og i Køge og Herfølge. Jeg er vokset op i byen, og jeg vendte hjem til den, da jeg stoppede karrieren. Det er en stor chance for mig at få, og det er også et kæmpe ansvar at blive cheftræner for HB Køge. Men jeg ved også, at jeg har så mange dygtige og gode mennesker omkring mig til at støtte. Det gør mig tryg”.